Starset Kft.

Rólunk

Néhány érv, hogy miért válasszon minket:

Gyártóként a legjobb áron kiváló minőségben kínáljuk termékeinket ügyfeleinknek.
Az Ön által megrendelt kapu beépítését az ország egész területén vállaljuk. A munkálatokat az Ön lakóhelyéhez legközelebbi szakemberünk végzi el, aki biztosítja a későbbi karbantartás végrehajtását igény szerint.
Minden esetben a leggazdaságosabb megoldást kínáljuk az Ön számára gondosan mérlegelve a helyszíni adottságokat és az Ön egyedi igényeit.
A leggyakrabban választott színű és méretű kapu panelekből mindig tartunk raktáron így rövid határidővel vállaljuk azok gyártását, szállítását illetve beépítését is.
Kapuját kiváló minőségű alapanyagokból, erős szerkezeti elemekből állítjuk össze.
Kapuink magas esztétikai értékkel rendelkeznek , ezáltal az Ön otthonát is szebbé teszik.
A beépített kapu masszív felépítésű, megvédi autóját a betörőktől.
A kapuk távirányítással nyílnak az Ön kényelméért.
Az Ön által megrendelt kapu függőleges és vízszintes vasalatait már a műhelyünkben összeszereljük, a furatokat és az illesztések hibátlanságát gondosan ellenőrizzük, a különböző csavarokat a helyüknek megfelelő furatban hagyjuk , ami a helyszínen való összeszerelési munkálatokat megkönnyíti és gyorsabbá, hatékonyabbá teszi.
A kapukat hosszú élettartamú és strapabíró torziós vagy mérettől függően húzó rugókkal látjuk el a biztonságos működés és a tartósság érdekében.
Kapuinkat az ország egész területére kiszállítjuk a gyártás után két munkanappal a lehető legkedvezőbb áron.
Ha beépítés helye nem szabvány méretű nem jelent plusz költséget az Ön számára, egyedivé tesszük kapuját.
Szekcionált kapuját illetve kertkapu automatikáját összefüggő rendszerként kezeljük, így Ön egyetlen távirányító használatával megoldhatja működtetésüket.
Ajánlatkérésére 24 órán belül válaszol munkatársunk.
A már meglévő kapuk szervízelését, karbantartását is vállaljuk magas szinten képzett szakembereinkkel.
Szükség esetén alkatrész utánpótlással is a rendelkezésére állunk.

Az általunk gyártott kapuk jellemzői:

Starset-Csillag Garázskapu: CE minősítéssel ellátott olasz termékcsalád

Hőszigetelés mindenek felett: A Csillag garázskapuk gyártásánál az egyik legfontosabb szempont a tökéletes hőszigetelés elérése. A kapuk kiváló minőségű 4cm vastag hőszigetelt panelekből készülnek az Ön igényeinek megfelelően. A garázs nyílászáró otthona legnagyobb méretű nyílászárója. A megfelelő szigeteléssel sokat spórolhat a fűtésszámláján. A panelek ujjbecsípődés elleni védelemmel vannak ellátva az Ön és családja biztonságának érdekében. Velünk a legmodernebb és legbiztonságosabb kapuk egyikét tudhatja a magáénak, amellyel esztétikusabbá és kényelmesebbé tesszük környezetét. Ha Ön hosszú élettartamú és gazdaságos megoldást keres a legjobb helyen jár.

Az Ön garázsának nyílászáróját csakis kiváló minőségű alapanyagokból hozzuk létre: A vasalat rendszer egyedülállóan stabil és gondosan felületkezelt horganyzott acél felhasználásával készül. Akár a motoros akár a kézi meghajtást választja a hosszú élettartamú torziós rugóknak köszönhetően minden időben biztosított a csendes üzemelés. A biztonságos működés érdekében a kábelhuzal a vasalaton belül fut.

A legnépszerűbb szín a fehér, amelyet keskenybordás vagy széles bordás mintázattal ajánljuk megrendelőinknek. Fautánzatú paneljeink is igen közkedveltek a legnépszerűbb az aranytölgy amely szintén elérhető szélesbordás mintázattal. A dió és a mahagóni színű kapukat  szélesbordás kivitelben gyártjuk. Egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk a RAL színskála bármelyik színét kiválaszthatja és mi a kívánt színben gyártjuk le és építjük be garázsa nyílászáróját.

A tökéletesen szigetelt kapu mellett a másik fontos tényező elérni, hogy a természetes fény is bejuthasson a garázsba. Ezt a panelekbe szerelt hőszigetelt, dupla akril betétes átlátszó és kristályos ablakokkal érjük el. Az ablakok sima vagy mintázott kivitelben rendelhetőek.

A kapuk igény esetén személybejáróval is kiegészíthetőek, melynek tartozékai a kilincs, az automata ajtó behúzó, cylinder zárbetéttel és kulcsokkal. Méretét a kapu mérete és típusa határozza meg.
Ideális és árát illetően a leggazdaságosabb nyílás méretek:
Maximum szélességek (mm-ben):2500,3000,5000 Természetesen bármilyen egyedi igényt kielégítünk.
Maximum magasságok (mm-ben): 2000, 2110, 2220, 2330, 2440, 2500, 2610, 2720,2830,3000.

A beépítés feltételei:
A szekcionált nyílászárók vakolt vagy simított belső falsíkra vagy más fogadófelületre kerülnek felhelyezésre. A jobb és bal oldali belső káva mérete minimum 10 cm kell hogy legyen, felül a szemöldök mérete el kell hogy érje a minimum 25 cm-t, ahhoz hogy a termék beépíthető legyen.

További kérdéseivel és ajánlatunkért kérjük keressen elérhetőségeink bármelyikén.

Aktuális heti ajánlatunk
100 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 127 000 Ft )
Részletek
95 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 120 650 Ft )
Részletek
115 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 146 050 Ft )
Részletek
300 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 381 000 Ft )
Részletek