Starset Kft.

Toló-úszókapu mozgatók

Elektromos kapu toló és úszó változatban

Sokan hajlamosak a két típus azonosítására, a kettő közötti eltérés valóban nem nagy, de mégis eredményez néhány különbséget. A tolókapu esetén a görgők olyan sínen futnak, ami az alaphoz van rögzítve, míg az úszókapunál a sín a kapuszárnyon található. Az úszókapu a rejtett mechanikának köszönhetően esztétikusabb, jobban ellenáll az időjárásnak, ám nagyobb helyigényű és valamivel drágább is. Viszont mindkét típusból olcsóbban lehet elektromos kapu az általunk kínált mozgatók beszerelésével, mint a szárnyas változatokból.

Az elektromos toló- és úszókapu előnyei

A maximális nyílásméret miatt mindkét változat kifejezetten ideális széles bejáróval rendelkező létesítményekhez, akár ipari telephelyek bejáratához is. De természetesen családi házak kertjének kapujaként is funkcionálhatnak. Az ilyen típusú elektromos kapu telepítésekor fontos figyelembe venni a személyi bejáró helyszükségletét is. A közlekedőt érdemes a kaputól függetlenül kialakítani. Az elektromos toló- és úszókapu erényei közé tartozik, hogy nyitáskor egyáltalán nincs szükségük a kapura merőleges szabad területre, így a garázs a bejárathoz közel is helyet kaphatnak. Az ilyen típusú elektromos kapu mozgatói olcsóbbak is a szárnyas kapuk mozgatóinál. Megbízhatóságuk miatt alig igényelnek karbantartást.

Elektromos kapu tartozékokkal

A kínálatunkban felsorolt szettekben megtalálja az elektromos kapu mozgatómotorjait, valamint a kialakításhoz szükséges tartozékokat, illetve természetesen a távirányítókat is. Továbbá megvásárolhatja nálunk az új elektromos kapu építése során elengedhetetlen vasalatokat is. Választékunkban fellelhetők fogadók és felfutók, görgők a különböző típusú sínekhez, felső vezetők és további, a kapu hibátlan működtetéséhez szükséges kellékek.Starset-C 220Y Toló-úszókapu mozgató szett

Starset-C 220Y Toló-úszókapu mozgató szett A szett tartalmaz: -1db motorfej (beépítve vezérlés és vevőegység) -1db 4 csatornás távirányítót -1db Fotocella párt -3db Műanyag fogaslécet (méteres darabokban, belső fém merevítéssel, önmetsző csavarokkal)
71 000 Ft + ÁFA (Bruttó: 90 170 Ft )
89 000 Ft + ÁFA (Bruttó: 113 030 Ft )

Starset-Z 1000 Toló-úszókapu mozgató szett

Starset-Z 1000 toló-úszókapu mozgató szett, amellyel akár egy 1000 kg-os vagy a Starset-Z-1500 segítségével akár 1500 kg-os elektromos kapu is biztonságosan mozgatható.

10 15 25 50 elem / oldal

Aktuális heti ajánlatunk
250 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 317 500 Ft )
Részletek
71 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 90 170 Ft )
Részletek
6 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 7 620 Ft )
Részletek
133 858 Ft+ÁFA
( Bruttó: 170 000 Ft )
Részletek