Starset Kft.

Szárnyas kapumozgatók

Szárnyas elektromos kapu mozgatói

A legelterjedtebb típusok közé tartozik a hagyományos, szárnyas kapu. Az ehhez a típushoz tartozó kapuk azok, amelyekből gyakran csak évekkel elkészültük után, a mozgatók beszerelését követően válik elektromos kapu. Átalakítás előtt, a megfelelő mozgatók kiválasztásához szükséges a kapu felmérése esetleges felújítása. Elsősorban arra kell figyelni, hogy a kapu könnyen nyitható legyen. Gondolhatjuk, hogy úgysem nekünk kell nyitni, az elektromos kapu motorja majd megbirkózik ezzel. Így is van, ám a maximális élettartam elérése érdekében nem szabad felesleges terhelés alá helyezni sem a kapu szárnyait, sem a mozgató motort. Ezt figyelembe véve érdemes kiválasztani a megfelelő teljesítményű mozgatókat.

A szárnyas elektromos kapu előnyei

A szárnyas kapukat főként olyan helyekre ajánljuk, ahol nincs elég hely a kapunyílás mellett oldalirányban. Ennek a típusnak a kialakítása a legegyszerűbb, akár házilag is megoldható. Legalábbis akkor, ha nem elektromos kapuról van szó. Elektromos kapu telepítéséhez kivétel nélkül hívjon szakembert! Így időt és hosszú távon – az esetleges korai meghibásodások miatt – pénzt is megtakaríthat. Ne feledje, elektromos szerelést csak a megfelelő képzettséggel rendelkező szakember végezhet! Vállaljuk egy- és kétszárnyú kapuk mozgatókkal történő ellátását is.

A szárnyas elektromos kapuhoz szükséges kiegészítők

Nálunk nemcsak az elektromos kapu mozgatásáért felelős szettek vásárolhatóak meg. Kínálatunkban szerepelnek a kapu elkészítéséhez szükséges vasalatok is. Választékunkban megtalálja a szárnyas elektromos kapu legelegánsabb kivitelét lehetővé tévő földbe rejtett szettet is. Vásárláskor minden esetben vegye figyelembe a kapuszárnyak súlyát! 

Starset M400

Starset M400 mozgatószett, amely alkalmas akár 300 kg-os szárnyakkal szerelt elektromos kapu működtetésére.

Starset-GR400 Kétszárnyú nyílókapu mozgató szett

Starset-GR400 Kétszárnyú nyílókapu mozgató szett tartalma: - 2db Starset-GR400 400mm-es lökethosszú motorfej - 1db ECO2 Vezérléssel és vevőegységgel - 1db Starset-Fitti vevőegység - 1db Starset-S4 négy csatornás távirányító Jellemzők: - menetorsós motorfejek - kiskapu funkció - lassítás - áramszüneti kioldás
115 000 Ft + ÁFA (Bruttó: 146 050 Ft )
150 000 Ft + ÁFA (Bruttó: 190 500 Ft )

Starset arm

Starset Arm kétszárnyú csukló karos kertkapu mozgató szett.

Starset-GR-Under Földbe rejtett kapumozgató szett

Starset-GR-Under földbe rejtett kapumozgató szett. A karok az elektromos kapu mozgatása során megengedik az akár 450 kg-os szárnysúlyt is.

10 15 25 50 elem / oldal

Aktuális heti ajánlatunk
100 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 127 000 Ft )
Részletek
115 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 146 050 Ft )
Részletek
95 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 120 650 Ft )
Részletek
300 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 381 000 Ft )
Részletek