Starset Kft.

Garázskapu mozgatók

A garázskapu kényelmes mozgatásához

A választékunkban található lakossági mozgatók között található termékek akár 3 méter magas kapukkal is megbirkóznak. Figyelembe kell venni, hogy a lakossági kapu legfeljebb 15 m2-es lehet. A termékek szekcionált és billenős garázskapu mozgatására is alkalmasak. A szett tartalmazza az automatika összes szükséges elemét, valamint a távirányítókat is.
A kapumozgató működése közben a sínben csendesen fut a bordás szíj vagy az acéllánc. Az élettartam növelése érdekében a végállások lassítottak. Amint a motor működésbe lép, a mozgató LED-jei és irányfényei bekapcsolnak. A motorok leállásával természetesen a fények is kialszanak. Ha a garázskapu leereszkedése közben bármilyen akadályt érzékel a rendszer, azonnal visszanyit. A rendszer működtetése ezáltal kifejezetten biztonságos.

A mozgató beállítása

A motorsín és -fej felszerelését követően a motorfej 230 V-os feszültség alá helyezhető. A programozás során elsőként a végállások beállításait kell elvégezni, ezt zárt állapotban kell elkezdeni. A zárási végállás beállításakor figyelni kell arra, hogy az alsó tömítés alig préselődjön a földhöz. Ezt követően néhány másodperc alatt feltaníthatók a távirányítók. Lehetőség van a nyomaték pontos szabályozására is.  Egyes termékek fotocellával működnek. Esetükben szükség van a fotocella külön aktiválására. Az automatazárást kizárólag aktív fotocella mellett lehet bekapcsolni, ellenkező esetben működése fokozottan balesetveszélyes.
Starset-S Szekcionált és billenő garázs kapumozgató szett

A szett tartalmaz: -2db 4 csatornás távirányítót -1db bordás szíjas (csendes) meghajtású motor sínt -1db Motorfejet

10 15 25 50 elem / oldal

Aktuális heti ajánlatunk
100 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 127 000 Ft )
Részletek
95 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 120 650 Ft )
Részletek
300 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 381 000 Ft )
Részletek
115 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 146 050 Ft )
Részletek