Starset Kft.

Ipari kapuk

Garázskapu ipari felhasználásra

Az ipari célra készített kapuk, ahogyan az általunk készített lakossági garázskapu is, 4 cm vastagságú szigeteléssel készülnek. A kapu lapját mind a négy oldalról tömítjük. Ez különösen fontos, hiszen a nagy felületű kapuk szigeteletlensége óriási költségként jelenhet meg a fűtésszámlán.
Strapabíró torziós rugókat és csapágyas görgőket alkalmazunk, hogy a kapu a lehető leghosszabb időn keresztül fennakadások nélkül működhessen. A biztonságos működés érdekében az automatizált ipari kapuk fotocellával együtt vásárolhatók meg.
A nagyméretű kapuk esetében különösen praktikus a szekcionált felépítés. Sok esetben másképp – például billenő kapukkal – nem is lenne megoldható a kapu nyitása. A kapuk az erős motoroknak köszönhetően rövid idő alatt nyithatóak és zárhatóak. Kérésére a kapukat elkészíthetjük személybejáróval, így nem szükséges kapu mellett különálló ajtónyílás kialakítása.
Számos területen lehet szükség ipari kapukra, amelyek képesek kiszolgálni a nagyobb méretű gépjárművek igényeit. Ilyenek például a mezőgazdasági, ipari vagy kereskedelmi raktárak, de üzemekben, műhelyekben, illetve teremgarázsokban is megkerülhetetlen a használatuk.Ipari kapu sínvezetések  letöltéséhez kattintson ide

   


A kiválasztott kategóriában jelenleg nem található termék.

Aktuális heti ajánlatunk
250 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 317 500 Ft )
Részletek
111 811 Ft+ÁFA
( Bruttó: 142 000 Ft )
Részletek
78 732 Ft+ÁFA
( Bruttó: 99 990 Ft )
Részletek
6 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 7 620 Ft )
Részletek
6 000 Ft+ÁFA
( Bruttó: 7 620 Ft )
Részletek